Om Willis Towers Watson og RiskPoint

Willis Towers Watson
Willis Towers Watson er Danmarks største forsikringsmægler. Willis tilbyder uafhængig og kompetent rådgivning inden for alle aspekter af områderne skade og risk management samt pension og benefit.

I Danmark har Willis Towers Watson 450 medarbejdere fordelt på fem kontorer (Nærum, Middelfart, Holstebro, Aarhus og Aalborg), og på verdensplan er Willis Towers Watson blandt de førende internationale forsikringsmæglerkoncerner med kunder i mere end 140 lande.

Uvildige rådgivere
Forsikringsmæglere er uvildige rådgivere, der alene har til formål at hjælpe sine kunder. Willis Towers Watson skal altså tilgodese, at der udbydes de bedste forsikringer til den bedste pris og sikre kunderne erstatning, når de har krav på det. Kunderne kan derfor regne med, at vi er på deres side, hvis de bliver involveret i vanskelige sager om forsikringer, ansvar eller erstatningsudbetalinger.


RiskPoint
Riskpoint er et forsikringsagentur stiftet i 2007. RiskPoint har kontorer i fem lande: Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark.                  

Ekspertise
Siden 2007 har både antallet af medarbejdere og samarbejdspartnere steget i takt med den generelle forretningsmæssige ekspansion af RiskPoint. Alle beskæftigede partnere har mere end 15 års erfaring inden for erhvervsforsikring.

Stabilitet og finansiel sikkerhed
RiskPoint tilbyder forsikringsløsninger med minimum A-niveau kreditvurderinger. Det vil sige. at alle de forsikringsselskaber, RiskPoint repræsenterer har minimum kreditvurdering af A-niveau med Standard & Poors eller tilsvarende.