Heimdal PRO

Trusselsbilledet
Folk har generelt tiltro til, at hvis man har et antivirusprogram, anvender NemID samt almindelig sund fornuft, er man sikret mod indbrud i netbank.

De seneste sikkerhedshændelser i flere store banker i Danmark viser dog et noget andet billede. Bankkunder har fået stjålet penge på netbankkonti på trods af, at ovenstående tre forholdsregler var iagttaget.

Løsningen
Det vigtigste er at sikre, at de mest anvendte programmer er opdaterede. Hvis ikke de er det, kan hackerne anvende dem som en bagdør og skaffe sig uberettiget adgang til computeren.

Der er ikke mange, der ved det, men at opdatere software blokerer 85 % af webangrebsvinkler. Vi ved, at opdateringer er et bøvl, men Heimdal kan ordne det.

Softwarestyringen i Heimdal PRO installerer opdateringer automatisk og uden at forstyrre dit arbejde (eller sjov). Det kan også installere ny software for dig, hurtigt og sikkert.

Heimdal PRO
Heimdal Security har efter forespørgsel fra danske banker udviklet en løsning, der automatiserer opdateringsprocessen og reducerer risikoen for netbanksindbrud. Løsningen kaldes Heimdal PRO, og er et program, der installeres og opererer på virksomhedens computere, såvel som på hjemmecomputere.

Heimdal opdaterer automatisk programmerne så snart en opdatering frigives af leverandøren. Derudover beskytter Heimdal ved at gøre opmærksom på, om der er malware installeret på virksomhedens computere.

Prisen
Et årligt abonnement koster normalt kr. 249,- , men Willis Towers Watson har indgået en aftale med Heimdal Security, som betyder at du får 20% rabat på Heimdal PRO: https://pages.heimdalsecurity.com/da/willis/.

Hvis virksomheden har installeret og opretholder Heimdal Pro abonnementet på den eller de computere, der benyttes til netbank, så giver forsikringsselskabet RiskPoint en rabat på 100,- kr. på den årlige forsikringspræmie for netbankforsikringen.